24 Temmuz 2011 Pazar

Pirinç avize modelleri

Avize firmamız 1988 yılından beridir, siz kıymetli müşterilerinin aydınlatma  tedarik ihtiyaçlarını karşılamayı sürdürmektedir.İmalatında cami avizeleri, otel aydınlatmaları,pirinç avize,aplik,abajur başta olmak üzere modern ve klasik modelleriyle kaliteli avize üretimi yapmaktadır.

Çağdaş avize klasik ürünler dışında özel istekve siparişlere göre proje çalışması yaparak, özel tasarımlara da katkıda bulunmaktadır.

Temelleri atıldığı günden bu güne her zaman değişimin ve yeniliklerin öncüsü olan çağdaş avize profosyenel personeli ile üretimlerini titizlikle ve kaliteli işçiliğini kullanarak üretmekte, alınan siparişlerinin teslimatını gününde yapıp teslim etmek için tüm enerjisiyle çalışmaktadır.

Kalitesini üst düzeyde tutan çağdaş avize üretimlerini kaliteli pirinç malzeme ve paşabahçe kristaller kullanarak imal etmekte ve bu nedenle avize sektörünün başlıca sorunlarından olan avize kasasının kararması ve genellikle kullanılan kristallerin kurşunlu kristaller olmadığından dolayı zamanla deforme sorununun çözümünü bulmuştur.
Üretimdeki kapasite ve makine parkını iletleten ve yenileyen çağdaş avize müşteri memnuniyetini kendine ilke edinmiştir.Tecrübe ve kalitemizi yakından yaşamak isterseniz size yardımcı olmaya hazırız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder